Les "Pautes del CCUC", a l’eina d’accés en línia RDA Toolkit

Les “Pautes del CCUC”, a l’eina d’accés en línia RDA Toolkit

Des d’aquest mes d’abril, les Pautes de catalogació del CCUC es troben a l’RDA Toolkit.

L’RDA Toolkit és una eina per a la catalogació d’accés en línia per subscripció publicada per RDA Co-Publishers (American Library Association, Canadian Federation of Library Associations i Facet Publishing, the publishing arm of CILIP: the Chartered Institute of Library and Information Professionals).

L’RDA Toolkit conté les noves normes RDA però permet també als catalogadors interactuar amb un gran conjunt de documents i recursos relacionats amb la catalogació. La Biblioteca de Catalunya ha gestionat una subscripció col·lectiva a aquesta eina perquè no suposi cap despesa per als catalogadors del sistema bibliotecari català.

Per facilitar la consulta de tot el material necessari per a la catalogació, a l’RDA Toolkit s’hi han inclòs també la totalitat de les Pautes de Catalogació del CCUC en RDA.

Esperem que aquesta iniciativa faciliti la implementació de les RDA al CCUC i a les biblioteques de Catalunya.

1704rdatoolkit

Comparteix