Reunió de la Comissió de treball per al Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya

Reunió de la Comissió de treball per al Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya

El dijous 20 d’abril s’ha reunit la Comissió de treball per al Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya (PRC) amb els representants de cada universitat i centres de recerca que hi participen. En total hi han participat 29 assistents de serveis ben diferents, com ara biblioteca, recerca, informàtica, etc.

Els principals acords han estat: explorar la possibilitat de dur a terme les actualitzacions a demanda, estudiar la inclusió de més apartats i de més elements en els actuals, d’informació d’altres fonts, dels centres de recerca, usar més identificadors comuns que permetin detectar duplicats, desenvolupar una proposta d’estadístiques, etc.

 

Comparteix