Apreneu a catalogar amb les Pautes del CCUC en RDA en vídeo: part 1

Apreneu a catalogar amb les Pautes del CCUC en RDA en vídeo: part 1

En aquest primer any d’implementació de les noves normes de catalogació RDA, l’Àrea de Biblioteques Informació i Documentació del CSUC ha elaborat una sèrie de vídeos amb so explicatiu, d’entre 5-10 min cadascun, que reflecteixen l’adaptació de les Pautes de catalogació del Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) a la nova normativa RDA. Totes les Pautes han estat acordades pel grup d’Interlocutors de Catalogació del CSUC.

Aquest primer vídeo explica l’estructura de les noves pautes, els nivells de completesa que han d’assolir els registres bibliogràfics del CCUC, com s’han d’assignar els punts d’accés (els autors i els títols) i quins procediments s’han de seguir perquè el catàleg pugui conviure amb registres catalogats amb les antigues normes AACR2 i les noves RDA.

Cada setmana difondrem un vídeo, d’un total de nou, que s’adjuntarà al Butlletí de Biblioteques, Ciència Oberta i Repositoris del CSUC.

Comparteix