Nou plug-in al servei Virtlabs

Nou plug-in al servei Virtlabs

El CSUC ha desenvolupat recentment un connector (plug-in) per a Moodle a partir del qual els integrants del servei Virtlabs podran accedir a diferents aplicacions des de qualsevol lloc i dispositiu de forma fàcil.

L’AppsAnywhere for Moodle, el nou plug-in instal·lat a la plataforma de Campus Virtual Moodle, permet la integració amb el portal AppsAnywhere de Software2, oferint als usuaris un accés directe a les aplicacions virtuals. Això s’emmarca dins el servei de virtualització i mercats d’aplicacions (Virtlabs), que permet escollir el mètode de lliurament de les aplicacions, establir qui té accés a quines aplicacions i marcar també les restriccions de llicència de programari.

El plug-in està disponible al GitHub del CSUC, des d’on es pot descarregar.

Comparteix