La UJI incorpora la seva tesi 500 a TDX!

La UJI incorpora la seva tesi 500 a TDX!

logo_TDXLa Universitat Jaume I (UJI) ha afegit la seva tesi número 500 al repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX)

La tesi porta per títol Variabilidad de los cuidados del catéter venoso periférico. Necesidad de una estrategia facilitadora para la práctica basada en la evidencia i ha estat escrita per Pablo Salas Medina, dirigida per María Isabel Orts Cortés, i presentada a la Unitat Predepartamental d’Infermeria de la UJI.

El treball planteja dos objectius principals: d’una banda, determinar la variabilitat de la pràctica clínica davant la cura dels catèters verinosos perifèrics, a nivell individual, d’equips i hospitals dins la província de Castelló i, de l’altra, determinar la relació existent entre l’actitud cap a la pràctica basada en l’evidència i les cures aplicades a la pràctica clínica diària.

Comparteix