La Universidad de Cantabria afegeix la seva tesi 300 a TDX

La Universidad de Cantabria afegeix la seva tesi 300 a TDX

S’ha incorporat al repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX) la tesi número 300 de la Universidad de Cantabria (UC).

La tesi 300 es titula Desarrollos tecnológicos orientados a interferómetros de gran formato con aplicaciones en radioastronomia, ha estat escrita per David Ortiz García, dirigida per Eduardo Artal Latorre i Francisco Javier Casas Reinares, i presentada en el Departament d’Enginyeria de Comunicacions de la UC.

En aquesta recerca s’estudien i es caracteritzen diversos desenvolupaments tecnològics orientats a futurs interferòmetres de gran format amb aplicacions de radioastronomia. A través d’aquests desenvolupaments es pretén millorar els resultats de sensibilitat aconseguits fins al moment mitjançant la combinació de senyals de gran amplada de banda i baix nivell de potència.

Comparteix