Nova convocatòria del Premi Cum Laude per a autors del TDX

Nova convocatòria del Premi Cum Laude per a autors del TDX

Per segon any consecutiu, el CSUC col·labora en la difusió de la convocatòria del Premi Cum Laude, que atorga l’Institut Món Juïc amb la col·laboració de la Xarxa Vives i amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

La convocatòria té com a objectiu premiar les obres de recerca d’alt nivell escrites en català i s’adreça a tots els doctors que hagin defensat la seva tesi doctoral en el decurs de l’any 2016 en l’àmbit de les Humanitats en qualsevol de les universitats de la Xarxa Vives.

La col·laboració per part del CSUC ha estat mitjançant el repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX), que ha permès contactar amb gairebé tots els doctors/res que disposen de la seva tesi consultable en el repositori, en català i defensada al 2016.

El període de presentació de treballs finalitza el 30 de juny de 2017. Trobareu més informació aquí.

Comparteix