El CSUC participa en la XV Assemblea de GEUIN

El CSUC participa en la XV Assemblea de GEUIN

L’1 i 2 de juny l’Àrea de Biblioteques, Informació i Documentació del CSUC ha participat en la XV Assemblea de GEUIN, el Grupo Español de Usuarios de Innovative, que s’ha celebrat al Museu Marítim Ría de Bilbao.

L’objectiu de la jornada, com cada any, ha estat esdevenir un fòrum de discussió i debat amb l’objectiu de millorar els productes d’Innovative (Sierra i/o Millennium), per així, conjuntament amb institucions espanyoles, treure un benefici comú per millorar la gestió d’aquests programaris.

Com a participacions destacades cal mencionar la de Jim Tallman, CEO d’Innovative, que ha comentat les millores, tant en inversions com en funcionament, que la companyia preveu dur a terme en els propers anys. També cal mencionar una taula rodona on s’ha debatut sobre el panorama actual dels sistemes de gestió de biblioteques i l’assemblea general de GEUIN, oberta a la participació de tots els membres, que ha estat molt enriquidora quant a contingut.

Comparteix