El CSUC participa a la 41a conferència ELAG

El CSUC participa a la 41a conferència ELAG

toryL’Àrea de Biblioteques, Informació i Documentació del CSUC ha assistit a la 41a Conferència internacional del grup European Library Automation Group (ELAG), celebrada del 5 al 9 de juny a la ciutat d’Atenes.

Enguany la conferència ha estat organitzada pel comitè del grup ELAG conjuntament amb la National Technical University of Athens, la National Library of Greece, la Hellenic Academic Libraries Link i la T.E.I. of Athens.

El tema central de la conferència ha estat l’automatització de les biblioteques, centrat més en els aspectes del flux de treball de la biblioteca i en les seves activitats administratives, com ara activitats de suport a la biblioteca moderna, etc. Dins d’aquest gran tema s’han tractat subtemes relacionats amb l’automatització del flux de treball, l’automatització de les estadístiques, les mètriques i la visualització, i els autoserveis.

Com s’acostuma a fer en cada edició, la Conferència s’ha dividit en sessions de bootcamp (tallers inicials), presentacions i tallers. Aquesta estructura, innovadora i interactiva, proporciona als participants una manera d’aprendre dels experts en un domini particular i adquirir noves habilitats, millorar els seus coneixements i obtenir una visió més profunda d’un tema específic.

Comparteix