L'AQU permet l'enviament del CV abreujat per als sexennis a través del PRC

L’AQU permet l’enviament del CV abreujat per als sexennis a través del PRC

AQU Catalunya ha obert la convocatòria per a la presentació de les sol·licituds dels mèrits de recerca per al PDI funcionari i contractat, el PDI de les universitats privades i el PDI dels centres adscrits.

Aquesta convocatòria incorpora una novetat important amb la finalitat de simplificar el tràmit de presentar el CV abreujat. A través d’un formulari web i l’ORCID permet carregar les dades de forma automatitzada si aquestes estan disponibles al Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya.

Les sol·licituds dels mèrits de recerca es poden presentar fins el divendres 21 de juliol.

AQU-PRC2

Més informació a:
http://www.aqu.cat/professorat/merits_recerca/cv_abreujat.html#.WUvGjOkp6Um

Comparteix