El periodisme vist a través de la revista "Capçalera", inclosa a RACO

El periodisme vist a través de la revista “Capçalera”, inclosa a RACO

El proper 5 de juliol a les 18.30 h, el Col·legi de Periodistes de Catalunya organitza un acte amb motiu de la digitalització dels 175 números de la revista Capçalera que són consultables a través del repositori Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO), que gestiona el CSUC.

L’acte comptarà amb la presència de Miquel Puig, director general del CSUC, i també amb els diferents directors que ha tingut la revista des del seu inici.

La revista Capçalera és una publicació històrica del Col·legi de Periodistes de Catalunya que va aparèixer l’any 1989 i actualment és un referent en la informació sobre la professió periodística. La revista s’edita trimestralment, amb participació dels col·legiats i col·legiades i ja són 175 els exemplars publicats amb més de 100 pàgines per número.

El contingut de la revista se centra en la professió periodística i en els aspectes clau dels darrers anys com els mitjans digitals o els gabinets de comunicació. Cal destacar que Capçalera aposta per un format dinàmic, modern i diferent del de les altres revistes oficials d’entitats similars. El text dels articles -extensos i amb nombroses fonts- es complementen amb una important aposta fotogràfica i de disseny.

Trobareu més informació sobre aquest acte al web del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Comparteix