El centre Mas de Bover de l'IRTA amplia la seva connexió a l'Anella Científica

El centre Mas de Bover de l’IRTA amplia la seva connexió a l’Anella Científica

El centre Mas de Bover que l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) té a Constantí ha ampliat la seva velocitat de connexió a l’Anella Científica de 20 a 40 Mbps.

Mas de Bover està format per dos grups de treball. D’una banda, el dedicat a la Olivicultura, Elaiotècnica i Fruita Seca, que s’ocupa de les espècies d’olivera, ametller, avellaner, garrofer, pistatxer i figuera, desenvolupant models que contemplin millores en aspectes relacionats amb la postcollita, transformació, elaboració, valor nutritiu i qualitat dels aliments.

De l’altra, el grup de treball de Nutrició de Monogàstrics, que pretén oferir solucions a tots els problemes on pot intervenir la nutrició, com ara la seguretat dels aliments, la salut i el benestar dels animals, la qualitat i les característiques nutricionals i sensorials dels productes d’origen animal…

A més d’aquest centre, l’IRTA té connectats a l’Anella Científica altres seus, com ara la seva seu central a la Torre Marimon, El FruitCentre, el Centre de Monells, el Centre de Cabrils, el Centre de Sant Carles de la Ràpita, l’Estació Experimental de Mas Badia (La Tallada d’Empordà) i la Granja de Valls.

Comparteix