El Consorci Administració Oberta de Catalunya migra el seu CPD

El Consorci Administració Oberta de Catalunya migra el seu CPD

Al llarg de les properes setmanes el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) executarà un seguit de tasques adreçades a la migració del seu Centre de processament de dades (CPD) que afectaran puntualment la disponibilitat dels seus serveis.

La migració es portarà a terme en quatre fases. La primera serà del 15 al 16 de juliol i comportarà l’aturada controlada per tal de comprovar si l’estratègia de recuperació dels serveis (PSIS, PSA i iArxiu) és l’adient en el moment de realitzar la migració física. Els serveis no es veuran afectats, només un breu tall del servei iArxiu. La segona fase ocuparà del 21 al 24 de juliol, i consistirà en el moviment físic dels actius associats al serveis PSIS, PSA i iArxiu; només comportarà un breu tall en iArxiu.

Del 19 al 20 d’agost tindrà lloc la tercera fase de la migració de la resta de serveis no migrats. Primer es farà una aturada controlada per tal de comprovar si l’estratègia de recuperació dels serveis és l’adient per realitzar posteriorment (quarta fase, del 25 al 28 d’agost) la migració física, que no implicarà talls en els serveis que tenen plataforma de contingència (VÀLid i Signador).

Trobareu més informació al web de l’AOC.

Comparteix