Dialnet ens presenta la nova eina NEXO

Dialnet ens presenta la nova eina NEXO

dialnet-logoLa setmana passada dos integrants de la Fundación Dialnet es van desplaçar a Barcelona per mostrar-nos en primícia la nova eina NEXO, que substituirà l’antiga URRACA, fent més amigable la introducció de sumaris i permetent la càrrega semiautomàtica de les revistes de RACO a Dialnet.

La presentació oficial de la nova eina tindrà lloc durant el II Encuentro de Instituciones Colaboradoras de Dialnet que se celebrarà a Logroño els dies 29 i 30 de maig (més informació a: http://www.fundaciondialnet.es/la-fundacion-dialnet/ii-encuentro-de-instituciones-colaboradoras-de-dialnet/).

A la presentació hi van assistir 20 persones de les institucions participants a Dialnet a través de l’Àrea de Biblioteques, Informació i Documentació (CBUC) del CSUC.

Comparteix