100 tesis de la Universitat Oberta de Catalunya a TDX!

100 tesis de la Universitat Oberta de Catalunya a TDX!

tdxLa Universitat Oberta de Catalunya (UOC) ha incorporat la seva tesi número 100 al repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX).

La tesi número 100 porta per títol Diseño, implementación y evaluación de situaciones de aprendizaje mediadas por TIC en Educación Física a través de la colaboración docente, ha estat escrita per Meritxell Monguillot Hernando, dirigida per Montse Guitert Catasús i Carles González Arévalo, i presentada en el Doctorat d’Educació i TIC de la UOC.

Aquest treball doctoral planteja el problema de la recerca que parteix de la descontextualització existent entre les pràctiques educatives escolars, les característiques i necessitats de la societat actual i la falta d’interès i motivació dels alumnes per l’aprenentatge. Davant aquest context, la finalitat de la recerca se centra en com es poden dissenyar situacions d’aprenentatge intervingudes per les TIC en educació física per mitjà del treball col·laboratiu docent com a estratègia, a fi de respondre als requisits d’una societat cada vegada més tecnològica, canviant i incerta.

Comparteix