Els 15 investigadors/es amb la distinció ICREA Acadèmia estan al PRC

Els 15 investigadors/es amb la distinció ICREA Acadèmia estan al PRC

PRCambimatgeLa Generalitat ha lliurat les distincions ICREA Acadèmia a 15 investigadors i investigadores del sistema de recerca català, presents al Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya (PRC), corresponents a la convocatòria de 2016.

Els guardons ICREA Acadèmia, que enguany arriben a la novena edició, reconeixen la tasca de recerca del professorat que desenvolupa la seva activitat en alguna universitat pública catalana i, alhora, contribueixen a retenir el talent investigador dins el sistema universitari de Catalunya.

Els investigadors distingits en aquesta ocasió pertanyen a la Universitat de Barcelona (3), la Universitat Autònoma de Barcelona (1), la Universitat Politècnica de Catalunya (5), la Universitat Pompeu Fabra (4), la Universitat Rovira i Virgili (1) i la Universitat de Lleida (1); i tots ells tenen el seu perfil disponible al PRC.

Per àrees de coneixement, la distribució ha estat la següent: ciències experimentals i matemàtiques (3), tecnologia i enginyeria (4), ciències de la vida i la medicina (3), humanitats (3), i ciències socials i del comportament (2).

Podeu llegir la notícia completa a la notícia publicada per la Generalitat.

Comparteix