El CTFC amplia a 34 Mbps la seva connexió a l’Anella Científica

El CTFC amplia a 34 Mbps la seva connexió a l’Anella Científica

El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), ubicat a Sant Llorenç de Morunys, ha ampliat de 10 Mbps a 34 Mbps la seva connexió a l’Anella Científica.

EL CTFC contribueix a la modernització i a la competitivitat del sector forestal, al desenvolupament rural i a la gestió sostenible del medi natural. El Centre pretén esdevenir un punt de referència en l’àmbit nacional i internacional per mitjà de la recerca, la transferència de tecnologia i coneixement.

EL CTFC està constituït pel Consell Comarcal del Solsonès, la Universitat de Lleida, la Diputació de Lleida, la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, la Generalitat de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Comparteix