El nou Portal de Certificació Digital del CSUC, en marxa

El nou Portal de Certificació Digital del CSUC, en marxa

El CSUC ha posat en funcionament un nou Portal de Certificació Digital. Es tracta d’una nova eina que té per objectiu facilitar l’ús del Servei de Certificació Digital que presta el CSUC.

Així, a través del Portal i d’una manera àgil i intuïtiva, els usuaris poden realitzar els diferents tràmits relacionats amb la certificació digital, com ara la sol·licitud, revocació, suspensió dels diferents certificats, entre d’altres. A més, el Portal també esdevé una eina de consulta a la qual adreçar-se en cas de dubte o incidència en el servei.

El nou Portal disposa d’una plataforma que a més de facilitar les peticions també permet fer-ne el seguiment i l’evolució per mitjà d’un sistema de ticketing integrat que substitueix l’ús del correu electrònic com a mitjà de comunicació.

Amb la posada en marxa d’aquesta nova eina, el CSUC redunda en el seu objectiu d’oferir un millor i més eficient servei als seus usuaris, basant la seva qualitat en l’adopció de la metodologia ITIL, que ajuda les institucions a millorar l’entrega i prestació de serveis TIC.

SCD_portal

Comparteix