Julia Reda: "Ampliar els drets afins dels editors de premsa a les publicacions acadèmiques seria un desastre per a la ciència oberta"

Julia Reda: “Ampliar els drets afins dels editors de premsa a les publicacions acadèmiques seria un desastre per a la ciència oberta”

Tres biblioteques europees i l’eurodiputada Julia Reda, del Partit Pirata, discuteixen sobre la reforma dels drets d’autor de la Unió Europea (UE), entre d’altres

Amb motiu de la proposta de reforma dels drets d’autor de la UE, que actualment està sotmesa a un procés al Parlament Europeu, representants de les tres biblioteques europees més importants entrevisten Julia Reda, diputada del Parlament Europeu amb el Partit Pirata, per preguntar-li sobre els reptes i l’impacte que aquesta proposta tindrà sobre les biblioteques, els repositoris institucionals i la ciència oberta, entre d’altres.

Julie Roche, Lluís Anglada (director de Ciència Oberta al CSUC) amb Josep Matas i Giannis Tsakonas s’han unit a un diàleg amb Julia Reda sobre els plans crucials de reforma dels drets d’autor de la UE.

Podeu llegir l’entrevista completa aquí.

Comparteix