El CSUC participa a la "Jornada de trabajo: catálogo colectivo REBIUN y RDA"

El CSUC participa a la “Jornada de trabajo: catálogo colectivo REBIUN y RDA”

En el marc de la “Jornada de trabajo: catálogo colectivo REBIUN y RDA“, organitzada per la Red de Bibliotecas REBIUN, el CSUC ha explicat la seva experiència i el seu pla de treball per implementar de forma cooperativa la nova normativa RDA a totes les biblioteques del Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC).

La presentació ha estat ben acollida ja que els assistents, bibliotecaris d’arreu d’Espanya, estan començant actualment aquest procés seguint els passos de la Biblioteca Nacional de España. Aquests bibliotecaris han estat molt interessats en conèixer els detalls de l’experiència al CSUC. La Universitat de Barcelona ha complementat l’explicació amb una visió més especifica dels canvis en els registres d’autoritat.

Al web de REBIUN trobareu el programa amb enllaços a la resta de presentacions d’aquesta jornada.

Comparteix