La revista "Coolabah", del Centre d'Estudis Australians de la UB, s'incorpora a RACO

La revista “Coolabah”, del Centre d’Estudis Australians de la UB, s’incorpora a RACO

UB_coolabah.png

El mes de setembre s’ha fet pública al repositori Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) la revista Coolabah.

Es tracta de la revista oficial de l’Observatori: Centre d’Estudis Australians – The Australian Studies Centre de la Universitat de Barcelona, i es publica des del 2007. És la continuació de la seva edició en paper, anomenada EUCALYPT, publicada des de l’any 2000.

La revista es dirigeix tant a un públic acadèmic com al lector no expert, i té com a objectiu convertir-se en una plataforma internacional de recerca original dins l’àmbit dels Estudis Australians, a més de ser totalment interdisciplinària en contingut.

Amb aquesta, RACO disposa de 484 revistes de 91 institucions participants.

Comparteix