Com catalogar monografies impreses antigues!

Com catalogar monografies impreses antigues!

L’equip assessor de catalogació de llibre antic del CSUC ha elaborat unes Pautes de catalogació per a monografies impreses antigues, material que per les seves característiques ha estat sempre molt complex de catalogar i la seva publicació era molt esperada.

Aquestes pautes, aprovades pel Grup d’Interlocutors de Catalogació del CSUC, són el resultat d’un intens i llarg treball que permetrà disposar d’una guia fàcil i comprensible per al tractament d’aquest tipus de material. Han estat elaborades directament segons la nova normativa RDA i es troben disponibles per a tothom que les vulgui consultar.

*Imatge de la capçalera: Portada i colofó de l’exemplar 9-V-47 de l’edició de 1540 del Llibre del Consolat del Mar.

Comparteix