Nova reunió de la Comissió de treball per al Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya

Nova reunió de la Comissió de treball per al Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya

Dimarts 17 d’octubre s’ha reunit la Comissió de treball per al Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya (PRC) amb els representants de cada universitat i centres de recerca que hi participen, i també amb la presència de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU). En total, hi han assistit 29 persones de serveis ben diferenciats: biblioteca, recerca, informàtica, etc.

Els temes tractats han estat el repàs de l’estat actual del PRC quant a contingut, usos i integració dels centres de recerca; les noves propostes i actuacions de treball (a destacar l’anàlisi per a una major freqüència d’actualització de les dades, inclusió de més dades i l’elaboració d’estadístiques i indicador de publicacions en accés obert); les darreres novetats en relació a millores funcionals, actuacions de qualitat, temes legals, i avaluació de l’intercanvi de dades amb l’AQU, que ha explicat la mateixa AQU.

Aquesta reunió, celebrada a la Universitat de Barcelona, ha comptat amb la presència dels seus vicerectors de Doctorat i Promoció de la Recerca.

Comparteix