L'Àrea de Ciència Oberta del CSUC, presentada a la Jornada BUCLE

L’Àrea de Ciència Oberta del CSUC, presentada a la Jornada BUCLE

El 16 d’octubre, el CSUC ha presentat la seva nova Àrea de Ciència Oberta a la “Jornada sobre Open Science y difusión de resultados de investigación”, organitzada pel Consorcio de Bibliotecas Universitarias de Castilla y León (BUCLE).

La jornada, que ha acollit la Universidad Carlos III de Madrid, ha tingut per objectiu ajudar a centrar els objectius del consorci BUCLE, especialment en un moment en què el consorci compta amb recursos per afrontar d’una manera ordenada i coordinada els reptes de la Ciència Oberta i la visibilitat de producció científica que s’hi genera, facilitant la tasca dels investigadors des dels diferents àmbits de la gestió de la recerca.

En concret, Enric Canela, president de la Comissió funcional de l’Àrea de Ciència Oberta del CSUC, i Lluís Anglada, director de la mateixa, han estat els encarregats de presentar la nova àrea, les seves característiques i les principals activitats que porta a terme.

Comparteix