RACO consultable a OpenAIRE (Open Access Infrastructure for Research in Europe)

RACO consultable a OpenAIRE (Open Access Infrastructure for Research in Europe)

OpenAIRE_LogoDes de l’inici del mes d’octubre es troben indexades a OpenAIRE totes les metadades dels articles del repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO), de manera que s’amplia la difusió i visibilitat d’aquests articles oferint-se des de plataformes d’àmbit internacional com aquesta.

OpenAIRE és un projecte de la Comissió Europea que recolza l’aplicació de la política d’accés obert a Europa i que a través del seu portal dóna accés a informació científica de tot el món.

En el cas de RACO, s’han exportat les metadades de més de 190.000 articles mitjançant el protocol d’interoperabilitat de l’Open Archives Initiative (OAI), el qual permet intercanviar informació de manera senzilla.

Comparteix