Jornada de portes obertes al CSUC per celebrar la Setmana de la Ciència 2017

Jornada de portes obertes al CSUC per celebrar la Setmana de la Ciència 2017

El CSUC obre les seves portes amb motiu de la celebració de la 22a edició de la Setmana de la Ciència, una iniciativa que té l’objectiu d’apropar la ciència i la tecnologia a la societat.

El Consorci hi participa oferint visites guiades a les seves instal·lacions, per mostrar les tecnologies avançades de comunicacions, els supercomputadors i els projectes de recerca científica que s’hi estan duent a terme.

Les jornades de portes obertes es realitzaran la setmana del 13 al 17 de novembre de 9 del matí a 5 de la tarda de dilluns a dijous i de 9 del matí a 1.30 de la tarda el divendres. Inclouran la visita a les instal·lacions, que allotja equipament de supercomputació històric, i una breu xerrada sobre les activitats que s’hi desenvolupen.

Les visites són gratuïtes, però cal fer una preinscripció perquè les places són limitades. Per fer-ho, adreceu-vos al telèfon 93 205 6815 o bé a promocio@csuc.cat.

Comparteix