Convocatòria Premis Pioner 2017 per a autors del TDX

Convocatòria Premis Pioner 2017 per a autors del TDX

El CSUC ha col·laborat en la difusió de la convocatòria dels Premis Pioner 2017 que atorga la Institució CERCA.

La convocatòria té com a objectiu distingir aquells investigadors i investigadores que acaben d’elaborar una tesi doctoral i han obtingut uns resultats clarament orientats a ser aprofitats comercialment.

La col·laboració per part del CSUC ha estat mitjançant el repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX), que ha permès contactar amb gairebé 1.000 doctors/res que disposen de la tesi consultable en el repositori i defensada entre l’octubre del 2016 i del 2017.

El període de presentació de treballs finalitza el 10 de novembre de 2017. Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

Comparteix