ESNOG celebra la seva 20a reunió

ESNOG celebra la seva 20a reunió

Els dies 30 i 31 d’octubre ha tingut lloc la 20a reunió del Grupo de Operadores de Red Español (ESNOG), que aquest cop ha acollit MediaLab Prado i ha comptat amb la participació del CSUC.

Aquesta reunió, que se celebra de forma anual, ha tingut com a objectiu reunir operadors de telecomunicacions, xarxes acadèmiques i proveïdors d’internet a Espanya per compartir experiències, intercanviar coneixements tècnics, fomentar la col·laboració i parlar en general sobre els temes relacionats amb aquesta professió.

Per part del CSUC, Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions, ha participat a la taula rodona “ESNOG: la asociación”, on a mode de debat obert entre tots els assistents s’ha tractat la possibilitat de crear una associació ESNOG per facilitar els temes de patrocini i visibilitat.

D’altra banda, Gandia també ha participat a la sessió de lighting talks amb una breu presentació titulada “El asesino del port-channel“, on com si es tractés d’un joc de pistes, s’intenta esbrinar com resoldre el misteri d’un port-channel caigut que no torna a aixecar-se després d’un manteniment programat.

Al web d’ESNOG trobareu totes les presentacions d’aquesta 20a edició, així com l’accés als vídeos de la reunió.

Comparteix