Catalogat al CCUC el Fons personal de Jordi Castellanos, 1859-2012

Catalogat al CCUC el Fons personal de Jordi Castellanos, 1859-2012

Durant el mes d’octubre, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha incorporat al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) aquesta col·lecció especial:

Fons personal de Jordi Castellanos, 1859-2012: Està format per documentació personal, documentació professional, correspondència, obra de creació pròpia i aliena, biblioteca i hemeroteca. El fons està organitzat en 13 sèries: documentació personal i familiar, formació, documentació professional, correspondència, participació en òrgans de govern i institucions universitàries, participació en entitats i actes diversos, obra personal, premis i reconeixements, documentació gràfica, biblioteca i hemeroteca, records i objectes personals, i obra de creació aliena.

Jordi Castellanos (1946-2012), va ser catedràtic de Filologia Catalana a la UAB, especialista en literatura catalana dels segles XIX i XX. Va publicar nombrosos estudis sobre el Modernisme i el Noucentisme. Va ser també, entre d’altres, membre fundador de la revista de llengua i literatura catalanes Els Marges.

Podeu consultar totes les col·leccions especials catalogades directament al portal de les col·leccions especials.

Comparteix