La seu de Lleida d'Eurecat es connecta a l'Anella Científica

La seu de Lleida d’Eurecat es connecta a l’Anella Científica

anella_2La seu d’Eurecat de Lleida, l’antiga seu del Maqcentre, s’ha connectat a l’Anella Científica amb una velocitat de 100 Mbps.

Aquesta seu, ubicada al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL), centra el seu treball en la recerca en maquinària agrícola, equips industrials i en metall mecànic. Presta serveis i desenvolupa projectes d’innovació per al sector de la maquinària agrícola i en l’impuls de solucions en l’àmbit AgroSmart, orientat a l’aplicació de tecnologies digitals per a la seva modernització. També potencia l’Agritech Big Data, una unitat conjunta amb la Universitat de Lleida i altres partners, centrada en aplicacions basades en l’anàlisi intel·ligent de les dades en el sector agroalimentari.

El centre tecnològic Eurecat té per objectiu esdevenir un referent en la cooperació públicoprivada en l’àmbit de la recerca i la innovació, sent un dels principals actors en la implementació de l’estratègia tecnològica de Catalunya, formalitzada en la RIS3CAT. Eurecat està format per 450 professionals, porta a terme 160 projectes d’R+D, té 73 patents, 7 spin off i més de mil empreses clients.

Comparteix