29.000 tesis incorporades a TDX!

29.000 tesis incorporades a TDX!

El repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX) ja compta amb 29.000 tesis incorporades, només dos mesos i mig després que s’afegís la número 28.000.

Es tracta d’una gran fita per al TDX, ja que fins ara el ritme d’incorporació era de 1.000 tesis en quatre mesos, mentre que ara aquest temps s’ha reduït quasi a la meitat.

La tesi número 29.000 del TDX ha estat afegida al repositori per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i porta per títol Emotional political ecologies. The role of emolions in the politics of environmental conflicts: two case studies in Chile and Mexico. Ha estat escrita per Marien González Hidalgo, dirigida per Christos Zografos i coodirigida per Beatriz Bustos Gallardo.

Aquesta tesi explora el paper, usualment ignorat o subestimat, que les emocions exerceixen en els conflictes ambientals. Així, defineix inicialment un marc teòric per a la consideració de “l’emocional” en ecologia política (Ecologies Polítiques Emocionals, EPE), revisant bibliografia en ecologia política feminista, geografies emocionals, antropologia social i cultural, psicologia social i sobre moviments socials. La recerca assenyala que les EPE necessiten emprar un marc multidimensional que capturi les dimensions psicològica, “més que humana, geogràfica, social i política que s’entrecreuen en les subjectivitats en els conflictes ambientals.

Comparteix