Cartes de restaurant de la FICCG, al CCUC

Cartes de restaurant de la FICCG, al CCUC

Durant el mes de novembre, la Universitat de Barcelona ha incorporat al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) aquesta col·lecció especial:

Cartes de restaurant de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG), 1970-2012, recopilades per Miquel Sen: Col·lecció de més de 1.100 cartes i menús de restaurants des dels anys 80 fins el 2012, donada per la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG) al CRAI Biblioteca de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació del Campus Torribera de la Universitat de Barcelona. La gran majoria de cartes corresponen a restaurants catalans, però també en formen part altres de restaurants de la resta d’Espanya i d’Europa. La col·lecció va lligada al nom del periodista i crític gastronòmic Miquel Sen, recopilador dels documents i a qui van dedicades un gran nombre de les cartes.

Podeu consultar totes les col·leccions especials catalogades directament al portal de les col·leccions especials.

Comparteix