Reunió del Comitè Editorial de RACO

Reunió del Comitè Editorial de RACO

S’ha reunit el Comitè Editorial del repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) amb la principal finalitat d’avaluar les peticions d’incorporació de 25 noves revistes. També s’han revisat les fites assolides per RACO en el 2013 i les tasques immediates per al 2014.

ComiteEditorial140515_foto

En la fotografia podeu veure a 4 dels 6 membres del Comitè revisant els exemplars de les revistes avaluades: Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes; Eugènia Serra, directora de la Biblioteca de Catalunya; Ernest Abadal, degà de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona, i Jaume de Puig, vicepresident de l’Institut d’Estudis Catalans. A l’altre costat de la taula figura en Lluís Rovira, director de la Institució CERCA, i en Lluís Anglada, director de l’Àrea de Biblioteques, Informació i Documentació (CBUC) del CSUC.

Comparteix