La Biblioteca de la UVic-UCC ja usa Sierra!

La Biblioteca de la UVic-UCC ja usa Sierra!

La Biblioteca de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ja ha implementat el sistema Sierra. Amb aquesta migració, totes les institucions del CSUC han implementat ja aquest nou sistema de gestió de biblioteques, tal com estava planificat.

Aquesta actuació suposa la primera fase del projecte del Sistema Compartit del CSUC, que a més de la migració a Sierra, ha comportat moure l’actual infraestructura IT a la modalitat de servei al núvol. Aquesta fase també implica la implementació d’una eina de descoberta que indexi conjuntament els catàlegs, els repositoris digitals i els recursos electrònics. Així, la Universitat Autònoma de Barcelona ja ha obert la seva eina de descoberta i la UVic-UCC l’obrirà properament, tot i que ja està funcionant en versió beta.

En una segona fase del projecte, està prevista la implementació d’un sol sistema de gestió per a totes les institucions del CSUC que operi amb una única base de dades compartida.

Comparteix