Participació del CSUC a les 7es "Journées science ouverte", organitzades pel consorci francès Couperin

Participació del CSUC a les 7es “Journées science ouverte”, organitzades pel consorci francès Couperin

El 23 de gener, el CSUC ha participat 7a edició de les jornades sobre ciència oberta organitzades pel consorci Couperin (Consortium unifié des établissements universitaires et de recherche pour l’accès aux publications numériques) i que enguany han tingut per lema “100% d’accés obert: iniciatives per a una transició exitosa“.

En concret, Lluís Anglada, director de Ciència Oberta al CSUC, ha presentat la ponència “L’accés ouvert a l’Espagne: mandat, situation et actuelle approche progressive“, encabida dins la segona sessió d’aquestes jornades, que ha tractat sobre la posició espanyola en el model econòmic amb els editors de revistes científiques dins la iniciativa OA2020, que té com a objectiu accelerar la transició a l’accés obert mitjançant la transformació del sistema de subscripció cap a l’accés obert.

L’enregistrament d’aquesta conferència està disponible en aquest enllaç. També podeu veure la resta de retransmissions aquí. Per a més informació podeu consultar el web de Couperin dedicat a aquestes jornades.

Comparteix