La UIC incorpora la seva tesi 300 a TDX!

La UIC incorpora la seva tesi 300 a TDX!

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) ja ha arribat a les 300 tesis afegides al repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX).

La tesi que ha fet les 300 ha estat escrita per Lourdes Navarro Martínez i porta per títol Expresión de factores de transcripción TCF7L2 durante la diferenciación in vitro de células de neuroblastoma inducida por el ácido retinoico. El treball ha estat dirigit per Pau Mezquita Mas i presentat al Departament de Ciències Bàsiques de la UIC.

La tesi núm. 300 analitza l’efecte de l’àcid retinoic (metabòlit de la vitamina A) sobre l’expressió de proteïnes TCF7L2 (transcription factor 7-like 2) en la línia cel·lular de neuroblastoma SH-SY5Y, utilitzada com a model de diferenciació de cèl·lules neurogèniques.

Comparteix