Ressenya de l’obra "Revistas científicas: situación actual y retos de futuro"

Ressenya de l’obra "Revistas científicas: situación actual y retos de futuro"

Al Blok de BiD s’ha publicat l’entrada Una revisió global i integradora de la publicació científica actual i futura. Ressenya de l’obra “Revistas científicas: situación actual y retos de futuro”.

Signada per Lluís Codina, de la Universitat Pompeu Fabra, l’entrada comenta el llibre d’Ernest Abadal “Revistas científicas: situación actual y retos de futuro” publicat per la Universitat de Barcelona, 2017.

La ressenya comença així: “Tal com s’assenyala encertadament a l’obra que ressenyem, gràcies a un nodrit grup d’experts liderats per a aquesta ocasió pel catedràtic de la Universitat de Barcelona, el Dr. Ernest Abadal, les revistes científiques són al nucli de la ciència des de fa ja tres segles.”
Podeu continuar llegint-la al Blok de BiD.

Comparteix