El Barcelona Supercomputing Center es connecta a 20 Gbps a l'Anella Científica

El Barcelona Supercomputing Center es connecta a 20 Gbps a l’Anella Científica

anella_2El Barcelona Supercomputing Center – Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) ha ampliat aquest 15 de febrer la seva connexió a l’Anella Científica, passant de 10 a 20 Gbps.

El BSC-CNS, que es connecta a l’Anella Científica des de l’any 2004, és un centre de supercomputació amb doble naturalesa, d’una banda és un centre de recerca format per més de 300 científics, i de l’altra és un centre de serveis de supercomputació per a tota la comunitat científica. A més, gestiona la Red Española de Supercomputación (RES). L’emblema del BSC-CNS és el superordinador MareNostrum, situat a l’antiga capella de la Torre Girona annexa al Rectorat de la UPC.

Comparteix