El Portal de la Recerca de Catalunya ofereix estadístiques de contingut

El Portal de la Recerca de Catalunya ofereix estadístiques de contingut

Tal com va acordar la Comissió de treball per al Portal de la Recerca de Catalunya (PRC), s’han implementat algunes estadístiques de contingut al PRC. Actualment, es poden consultar estadístiques per investigador i del total de publicacions i tesis disponibles.

Les dels investigadors es poden consultar des de la seva fitxa i s’ofereix el total de publicacions disponibles per tipus i data. A tall d’exemple, consulteu la producció d’Eudald Carbonell Roura.
Pel que fa a les de publicacions i tesis, es poden consultar des del botó “Estadístiques” que consta en la pàgina principal de les publicacions i de les tesis. Aquestes estadístiques ofereixen el total de la producció científica per data i tipologia documental des del 1970 fins a l’actualitat.

Properament es podran consultar el mateix tipus d’estadístiques per universitat.

Comparteix