La UPC incorpora el "Fons antic de la biblioteca EEBE" i la "Col·lecció de Poesia Catalana. BRGF" a l'MDC

La UPC incorpora el "Fons antic de la biblioteca EEBE" i la "Col·lecció de Poesia Catalana. BRGF" a l'MDC

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha afegit dues noves col·leccions al repositori de la Memòria Digital de Catalunya (MDC).

  • Fons antic de la biblioteca EEBE: es tracta del fons documental de la Biblioteca de l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est i està format per més de 2.000 llibres de temàtiques principalment tèxtil, electricitat, química i mecànica, publicats abans de l’any 1950.
  • Col·lecció de Poesia Catalana. BRGF: recull aproximadament uns 4.500 exemplars de poesia catalana, formada per obres dels segles XIX i XX, llegades per Gabriel Ferraté i Pascual, primer rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, i complementades per obres escrites per autors catalans i publicades durant l’últim terç del segle XX i fins a l’actualitat.

Ambdues col·leccions es trobaran també properament catalogades al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) i formaran part del portal de les col·leccions especials.

Comparteix