ESNOG celebrarà la seva 21a reunió al CSUC

ESNOG celebrarà la seva 21a reunió al CSUC

Els propers dies 9 i 10 d’abril tindrà lloc a les instal·lacions del CSUC la celebració de la 21a reunió del Grupo de Operadores de Red Español (ESNOG).

La reunió té com a objectiu reunir operadors de telecomunicacions, xarxes acadèmiques i proveïdors d’internet a Espanya per compartir experiències, intercanviar coneixements tècnics, fomentar la col·laboració i parlar en general sobre els temes relacionats amb aquesta professió.

Per part del CSUC, a més d’hostatjar i patrocinar l’esdeveniment, també participarà amb la presentació “BGP Large Communities“, que anirà a càrrec de Maria Isabel Gandia, cap de Comunicacions del Consorci.

Al web de l’ESNOG trobareu l’agenda de l’acte, les presentacions i l’accés al formulari d’inscripció a més d’altra informació relacionada.

Comparteix