La Universidad de Murcia afegeix la seva tesi núm. 2.000 al TDX

La Universidad de Murcia afegeix la seva tesi núm. 2.000 al TDX

La Universidad de Murcia (UM) ja ha arribat a les 2.000 tesis incorporades al repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX).

La tesi que ha fet les 2.000 ha estat escrita per Idoia Urrutia Rodríguez i porta per títol Estudio in vitro del efecto citoprotector de la melatonina sobre la citotoxicidad del ácido zoledrónico en osteoblastos humanos. Ha estat dirigida per Fabio Camacho Alonso i Ricardo Elias Oñate Sanchez, i presentada al Departament de Dermatologia, Estomatologia, Radiologia i Medicina Física de la UM.

La recerca té com a objectiu avaluar els efectes citoprotectors de la melatonina (MLT) sobre osteoblasts humans tractats amb àcid zoledrònic (AZ) per mitjà de l’exposició d’aquests últims a AZ i MLT durant  24, 48 i 72 hores d’incubació; per concloure que la MLT té un efecte citoprotector sobre els osteoblasts humans tractats amb AZ i podria representar una alternativa preventiva prometedora per als pacients amb risc d’osteonecrosi mandibular relacionada amb els bisfosfonats.

Comparteix