Adjudicat el servei consorciat de videoconferència

Adjudicat el servei consorciat de videoconferència

El CSUC ha adjudicat al febrer la compra conjunta d’un nou servei de videoconferència a l’empresa Elearning Solutions, per a la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Lleida i la Universitat Oberta de Catalunya.

El contracte, que s’ha formalitzat aquest mes de març, té una durada de 3 anys prorrogables fins a un màxim de 4 anys més i un valor de 107.512,49 € (IVA exclòs).

Aquest nou servei de videoconferència sorgeix de la necessitat de recolzar amb eines audiovisuals l’àmbit de la docència. En concret, les universitats participants en la compra conjunta requereixen d’un servei de videoconferència que realitzi sessions entre dos o més usuaris, en especial les destinades a impartir classes acadèmiques amb assistents remots, els treballs en grup amb interlocutors en diferents seus, les tutories a distància, la compartició de documents i les conferències ofertes a un públic massiu, com ara webinars o streamings.

El servei, que es preveu estigui operatiu durant el segon trimestre d’enguany, està obert a la participació de les universitats i entitats adscrites al CSUC.

Comparteix