Nova connexió del Campus de Barcelona de la UIC a l'Anella Científica

Nova connexió del Campus de Barcelona de la UIC a l’Anella Científica

Els edificis Gamma i Delta del Campus de Barcelona de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) disposen d’una nova connexió a l’Anella Científica a 1 Gbps.

Dins el Campus de Barcelona, la UIC disposa d’una altra connexió a l’Anella Científica, de també 1 Gbps de velocitat, que proporciona connectivitat als edificis Alfa i Beta. A més, la UIC té un altre punt d’accés a 1 Gbps a l’Anella Científica que connecta el seu Campus de Sant Cugat.

La UIC és una universitat privada sense ànim de lucre posada en marxa l’any 1997 amb la intenció de servir la societat a través d’una formació universitària de qualitat i de caràcter internacional, així com per promoure la recerca. Compta amb més de 6.000 alumnes per a les 19 titulacions oficials que ofereix.

Comparteix