Celebrada al CSUC la formació sobre Humanitats Digitals

Celebrada al CSUC la formació sobre Humanitats Digitals

El passat 15 de març ha tingut lloc al CSUC el curs “Humanitats digitals i biblioteques” que ha impartit Núria Bel, de la Universitat Pompeu Fabra, Mariona Coll, d’Inbenta, i Sílvia Arano, de la Fundació per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya.

En aquesta formació han participat un total de 30 assistents de 12 institucions diferents que han valorat el curs amb un 9,35 i a les professores amb un 9,43.

L’objectiu del curs ha estat capacitar les biblioteques acadèmiques per esbossar un full de ruta sobre les humanitats digitals responent a preguntes com: Què són les humanitats digitals? Quins són els diferents recursos que podem utilitzar? Com s’etiqueten i es cataloguen? Quins recursos hi ha disponibles per al pla de gestió de dades?

Comparteix