Nova edició de l'OpenNebula TechDay celebrada al CSUC

Nova edició de l’OpenNebula TechDay celebrada al CSUC

El CSUC ha acollit aquest 24 de maig el seminari OpenNebula TechDay, centrat en la plataforma oberta de computació al núvol o cloud computing anomenada OpenNebula.

El seminari ha comptat amb un taller pràctic on una quarantena d’assistents presencials han tingut l’ocasió d’instal·lar i operar la plataforma OpenNebula. El taller, conduït per Jaime Melis, enginyer d’OpenNebula, s’ha centrat en descriure les característiques i beneficis d’utilitzar plataformes de gestió d’infraestructures, així com les diferents arquitectures que es poden desenvolupar amb OpenNebula. A més, gràcies al taller pràctic, els assistents han adquirit les nocions bàsiques per configurar i començar a operar la plataforma.

Per part del CSUC, a més d’acollir-lo, també ha participat al seminari Xavier Peralta, administrador de Sistemes al CSUC, amb la presentació “ONE Tips & Tricks“; i Jordi Guijarro, cap d’Operacions i Seguretat al Consorci, que ho ha fet amb “Hybrid Clouds: Dancing with “Automated” Virtual Machines“. Podeu consultar la resta de presentacions de la jornada al següent enllaç.

Comparteix