La BDC incorpora una nova base de dades sobre legislació animal de la UAB

La BDC incorpora una nova base de dades sobre legislació animal de la UAB

derechoanimal2La Biblioteca Digital de Catalunya (BDC) ha afegit un nou recurs electrònic elaborat per l’International Center for Animal Law and Policy (ICALP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB): Derecho Animal.

Derecho Animal és una base de dades en castellà i anglès que ofereix informació exhaustiva sobre legislació i jurisprudència animal i permet utilitzar filtres per escollir la tipologia (jurisprudència o legislació), l’àmbit (internacional, Unió Europea, estatal, comunitats autònomes o municipal), el lloc (nom de les comunitats autònomes i capitals de província espanyoles) i la descripció (referència de la norma o sentència).

Podeu accedir al recurs aquí i també a la seva fitxa tècnica de la BDC.

Comparteix