L'Àrea de Ciència Oberta presentarà el PRC i la gestió de dades de recerca a les 15es Jornades Catalanes d'Informació i Documentació

L’Àrea de Ciència Oberta presentarà el PRC i la gestió de dades de recerca a les 15es Jornades Catalanes d’Informació i Documentació

Un any més, el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya organitza les Jornades Catalanes d’Informació i Documentació que enguany celebren la seva quinzena edició.Tindran lloc els dies 10 i 11 de maig a Barcelona, al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.

L’Àrea de Ciència Oberta del CSUC hi participarà amb la comunicació científica: “Portal de la Recerca de Catalunya: agregant informació de procedència i institucions diverses” dins de l’eix temàtic “Gestors, Innovadors i Singulars” i també amb la presentació d’experiències “Gestió de dades de recerca en les biblioteques de les Universitats de Catalunya”.

Podeu consultar el programa complet al web del COBDC.

Comparteix