El CSUC participa a la Fiesole Collection Development Retreat

El CSUC participa a la Fiesole Collection Development Retreat

Del 25 al 27 d’abril, la Universitat Pompeu Fabra (UPF) ha acollit la vintena edició de la Fiesole Collection Development Retreat. Aquest esdeveniment, que se celebra anualment, es va iniciar el 1999 organitzat per Casalini Libri i posteriorment, a més, per Charleston Company i Against the Grain.

Es tracta d’una trobada informal entre personal del món de les biblioteques i de la indústria de la informació per discutir i debatre sobre el desenvolupament de la col·lecció i altres qüestions estratègiques en un entorn en què el canvi és permanent.

En concret, aquesta edició, ​​amb el lema “Serving Learning and Scholarship“, s’han examinat noves tecnologies i nous models de serveis, així com qüestions relacionades amb el desenvolupament de les col·leccions i la biblioteconomia. També s’ha tractat el rol de la biblioteca com a laboratori de creació conjunta i de solucions creatives per donar suport a l’aprenentatge.

En aquest sentit, Ángel Borrego, de la UB i Lluís Anglada, del CSUC, hi han participat amb la presentació “Developing Digital Scholarship in Spanish libraries“, centrada en el desenvolupament de l’aprenentatge acadèmic digital o digital scholarship a les biblioteques espanyoles.

Comparteix