Nova reunió de la Comissió de treball per al Portal de la Recerca de Catalunya

Nova reunió de la Comissió de treball per al Portal de la Recerca de Catalunya

El 17 d’abril s’ha reunit la Comissió de treball per al Portal de la Recerca de Catalunya (PRC) amb els representants de cada universitat i centres de recerca que hi participen.

En total hi han assistit 29 persones i per primera vegada s’ha comptat amb la participació de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC), atès que properament aportaran contingut al PRC.

Els temes tractats han estat: repàs de l’estat actual del PRC quant a contingut; usos i integració dels centres de recerca; noves propostes i actuacions de treball (a destacar l’estudi per incloure més informació en els elements actuals i per iniciar la segona fase que ha de permetre, entre d’altres, incloure més tipologies de publicacions); darreres novetats relacionades amb millores funcionals; actuacions de qualitat; accés obert; estadístiques de contingut, i avaluació de l’intercanvi de dades amb l’AQU.

Comparteix